imagine familiadigitala

Familiadigitala.ro: Redefinirea interacțiunii familiei cu tehnologia

Prezentarea site-ului familiadigitala.ro

familiadigitala.ro hero section
familiadigitala hero section

Familiadigitala.ro, este cel mai nou proiect al nostru, care își propune să redefinească modul în care familia interacționează cu tehnologia.

În era digitală în care trăim, tehnologia a devenit o parte integrantă a vieții noastre, iar familiadigitala.ro vine în întâmpinarea nevoilor și provocărilor pe care le întâmpină familiile moderne în această lume conectată.

Un site care își propune să învățăm să trăim cu tehnologia, să nu ne fie frică de ea, să încercăm să-i dăm noi voie să între în viețile nostre cât vrem noi și când dorim noi.

Să luăm partea bună a ei și mai puțin partea rea, să petrecem timp de calitate cu tehnologia, dar împreună cu familia. În orice caz digitalizarea, AI-ul, tehnologia se insinuiaza în viețile noastre oricât am dori să ne ferim.

Familiadigitala.ro Motivele creării acestui site

Clientul a dorit un site tip Blog Afiliat în care toată familia să poate să-și expună părerile despre cum face față o familie în era digitală.

Pentru că sunt persoane în familie care au hobby-uri direrite temele despre care se vor discuta pe acest site sunt foarte variate. Din acest motiv s-a optat la structura situ-lui pe mai multe domenii și pe mai multe pagini.

O pagină cu Tenologie cu subcapitolele Software și Hardware, o pagină LifeStyle în care veți găși articole despre Fashion și despre Beauty și o pagină despre Educație cu subcapitole Cărți și Filme. Pagină de Blog unde se vor găși toate Blogurile din toate domeniile scrise de cei din familia digitală.

Prezentare Top Bar

familia digitala top bar 1

În bara de sus sau în Top Bar s-a mers pe un Logo simplu realizat din 2 culori alese de client, iar sub acel logo un slogan „Învață Să Stăpânești Tehnologia”.

Mai departe se va găsi meniul principal cu de unde se pot accesa paginile de Home, Blog, Tehnologie cu submeniurile Software și Hardware, Lifestyle cu submeniurile Modă și Cosmetică, precum și pagina de Educație cu submeniurile Literatura și Filme.

S-a dorit un meniu în Top Bar ușor de accesat, astfel încât vizitatorii acestui site să aleagă cu ușurință doar secțiunile pentru care ei au interes. În cazul în care clientul va dori mai multe pagini și secțiuni ele se pot adaugă pe parcurs.

Tot în TopBar găsim și pagină de Contact cu detalii despre număr de telefon, adresa de e-mail și adresa sediului social.

Pentru mesaje rapide s-a creat un formular de contact în care se pot trimite automat e-mailurile. Mai departe găsim „iconurile” la paginile de socializare Facebook, Instagram și YouTube. Paginile de socializare sunt conturi de afaceri deschise tot de noi, precum și adresa de e-mail personalizată office@familiadigitala.ro. Clientul a optat pentru o singură adresa de e-mail.

TopBar-ul este „sticky” și în momentul când vizitatorii dau scroll în josul paginii Bară de sus cu meniurile „urmărește” sau rămâne cu cititorul astfel este mai ușor de navigat în diferite secțiuni ale sitului în orice moment.

Nu în ultimul rând tot în TopBar găsim și opțiunea de căutare, care ajută cititorii să filtreze anumite subiecte despre care au interes.

Prezentare Pagina Home

Sectiunea Hero

Obligatoriu o pagina Home foarte interactiva cu „Hero Section”, cu optiune de abonare la newsletter foarte importanta pentru acest tip de site.

familia digitala abonare newsletter

Tot in prima pagina s-a optat pentru o sectiune de Bloguri Recente unde sunt prezentate cele mai recente 6 bloguri scrise pe familiadigitala.ro.

Sectiunea Articole Viitoare

familiadigitala.ro articole viitoare

Fiecare sectiune o poza sugestiva o scurta prezentare si de asemeni este prezent un buton de „citeste mai mult”, un asa numit „call to action button” in care cititorii daca sunt convinsi din scurta prezentare a blogului sa citeasca mai departe amanunte despre acel blog.

Sectiunea Propunerile Noastre

O alta sectiune importanta este partea cu „Propunerile noastre” in care sunt trei produse pe care cei din familiadigitala.ro cred si vor sa le propuna clientilor lor.

familia digitala propuneri produse

Subsolul site-ului sau Footerul, subsol care este prezent in pagina de Home si care ne insoteste pe toate paginile din site.

Footerul este realizat in 4 sectiuni :

familiadigitala.ro footer
 • In prima sectiune este prezent Logo-ul si o scurta prezentare a site-ului
 • In a doua sectiune este partea de legalitate a site-ului, o parte de linkuri interne sau externe.
 • In a treia parte sunt likuri afiliate catre softuri propuse de familiadigitala.ro, precum si sectiunea de abonare la newsletter.
 • In ultima parte sunt iconuri si linkuri catre paginile de facebook. instagram, YouTube, E-mail sau telefon

Pagina de Blog – familiadigitala.ro

In aceasta pagina s-a optat in partea stanga pentru prezentarea ultimilor bloguri in ordinea recenta indiferent de categoria lor.

familiadigitala pagina de blog partea stanga 1

In bara laterala pozitionata in dreapta blogurilor sunt mai multe sectiuni:

 • postarile recente
 • abonament la newsletter
 • cupoane de reduceri la diferiti furnizori la care sunt afiliati cei din familiadigitala.ro
screencapture familiadigitala ro blog partea dreapta

Pagina De Contact familiadigitala.ro

Pentru pagina de contact s-a dorit un formular de contact simplu pentru trimitere rapida de mesaj. Proprietarii site-ului nu au dorit integrarea googlemaps in aceasta pagina, deoarece nu au produse fizice de vanzare.

pagina de contact familia digitala

Alte functionalitati ale site-ului

Pentru buna functionare a acestui site am sa enumar cateva. Este multa munca care se vede mai putin la suprafata, dar fara de care un site nu poate functiona corect pe termen lung.

 • certificat ssl
 • securitate site
 • program de backup
 • GDPR
 • Modul cookies
 • Link anpc
 • Link solutionare litigii online
 • vizibilitate buna trei variante : descktop, tableta, telefon
 • posibilitate de share pentru bloguri pe diferite retele de socializare
 • garantie 6 luni, upgrade, mentenanta, training
 • SEO onpage, optimizare texte, produse, pagini etc
 • performanta veteza, incarcare site sub 4 secunde
 • indexare google
 • achizitie domeniu
 • achizitie gazduire
 • alte functii

Concluzii

Familiadigitala.ro reprezintă o sursă de încredere și un partener de încredere pentru familiile moderne în gestionarea și explorarea tehnologiei. Ne dorim să creăm o punte între generații și să promovăm o interacțiune armonioasă între familie și tehnologie. Vă invităm să vă alăturați comunității noastre de pe Familiadigitala.ro și să explorați o nouă lume digitală alături de cei dragi. Vă mulțumim că ați ales să faceți parte din călătoria noastră!

Daca doriti un site ca acesta, pentru oferta nu ezitati sa ne contactati apasand aici

Comments are closed.