familia digitala

Context Inițial

Despre client

 

www.familiadigitala.ro este un website creat cu scopul de a oferi resurse și informații relevante pentru familiile moderne în era digitală. Proiectul își propune să abordeze diverse aspecte ale utilizării tehnologiei în cadrul vieții de familie, furnizând ghiduri, sfaturi și soluții practice pentru a naviga în mediul digital într-un mod sigur și echilibrat.

Sunt trei persoane care vor scrie bloguri pe acest site și probabil pe viitor vor avea și invitați speciali. Este un blog de familie și caută să rezolve anumite probleme și dileme ce apar în societate, atuncci când se dorește să se cumpere un produs sau serviciu. FamiliaDigitala vine cu soluții, după o cercetare a pieței și prin Blogurile lor veți putea face comparații de preț pentru același produs sau serviciu la magazine sau furnizori diferiți.

Website-ul www.familiadigitala.ro pune accentul pe trei aspecte cheie: educarea copiilor în era digitală, gestionarea timpului petrecut în fața ecranelor și construirea unui mediu online sigur pentru întreaga familie.

Pe www.familiadigitala.ro veți găsi o varietate de resurse, inclusiv articole informativ-educaționale, ghiduri practice, recomandări de aplicații și jocuri educative, interviuri cu experți în domeniu și exemple de activități offline pentru a încuraja interacțiunea și comunicarea în familie.

Scopul proiectului este de a ajuta familiile să își dezvolte abilitățile digitale, să înțeleagă și să gestioneze în mod responsabil mediul online și să creeze o relație echilibrată între tehnologie și interacțiune umană.

Prin intermediul www.familiadigitala.ro, am dorit să oferim o resursă utilă și ușor accesibilă pentru părinți, bunici și oricine este interesat de utilizarea inteligentă a tehnologiei în mediul familial. Acest proiect reprezintă o îmbinare armonioasă între cunoștințe și experiență în domeniul digital, dar și înțelegerea și empatia față de nevoile familiilor în era digitală.

Următorul pas

Ce am făcut noi?

Am ales un design deosebit, cu o pagină Home modernă, am stabilit împreună cu clientul câte pagini să fie existente în meniul principal, cât și în footer.

Un proiect luat de la zero, de la achiziție domeniu pe numele clientului, găzduirea site-ului, deschidere adrese de e-mail personalizate, partea de Optimizare SEO on page. 

De asemeni pentru postari usoare s-au contruit niste șabloane pentru bloguri.

Trainning de inițiere și înscriere pe diferite platforme de afiliere.

Partea de Legala, Politică de Confidențialitate, Module de Cookies, Termeni Și Condiții, etc.

Integrare link-uri obligatorii către anumite instituții din România în ce privește partea legală.

Certificatul SSL foarte important când vrei sucuritate maxima pe site.

Clienții trebuie să aibă confortul achiziționării fără stres inutil.

Un aspect important s-a pus și pe viteza de încărcare a site-ului. Ideal este  să fie sub 2 secunde atât pe telefon cât și pe desktop sau tabletă.

Se știe faptul că site-urile trebuie să se încarce sub 4 secunde altfel clienții își pierd încrederea, răbdarea și renunta la urmărirea acestora.

 

 

 

Deschidere și Integrare  pagini social media :

  Facebook | Instagram | YouTube

Mai departe

Cu ce am venit în plus?

Ca agentie de web design, am adus o serie de elemente și servicii valoroase la proiectul www.familiadigitala.ro. 
 
Iată câteva aspecte în care am adus plus valoare: Design atractiv și intuitiv: Am creat un design unic și captivant pentru website-ul www.familiadigitala.ro, având în vedere publicul țintă și obiectivele proiectului.  
 
Am pus accent pe o experiență de utilizare ușoră și intuitivă, facilitând navigarea utilizatorilor și accesul la informațiile și resursele importante.
 
Funcționalitate și interactivitate: Am implementat funcționalități interactive care să ofere o experiență îmbunătățită utilizatorilor. 
 
Aceasta include formulare de contact, instrumente de căutare, opțiuni de filtrare și sortare a conținutului sau integrarea cu rețelele de socializare pentru partajarea facilă a informațiilor.
 
Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO): Ați luat în considerare aspectele de optimizare pentru motoarele de căutare în procesul de dezvoltare a website-ului. 
 
Astfel, site-ul va fi mai ușor de găsit în căutările organice și va obține o vizibilitate mai mare pe internet.
 
 Acest aspect este esențial pentru a oferi o experiență consistentă utilizatorilor de pe diferite dispozitive. 
 
Asistență și suport post-lansare: Am oferit suport și asistență continuă după lansarea website-ului. 
 
Am răspuns la întrebări, am rezolvat eventuale probleme tehnice și ați asigurat buna funcționare a site-ului în timp.
 
 

 invităm  vizități acest site www.familiadigitala.ro. 

Proiectul își propune să abordeze diverse aspecte ale utilizării tehnologiei în cadrul vieții de familie, furnizând ghiduri, sfaturi și soluții practice pentru a naviga în mediul digital într-un mod sigur și echilibrat.

De asemeni puteți vizită paginile de Facebook atașate acestei platforme , Instagram ,  sau Youtube

Client

Familia Digitala

Data

Iunie 2023

Rol

Blog Afiliat