kaky.co.uk home page

Context Inițial

Despre Client

De la inceput Kaky.co.uk, s-a dorito destinație online vibrantă pentru pasionații de cumpărături și vânzătorii dornici să își extindă afacerea!

Cu o gamă diversă de produse disponibile, de la modă la accesorii pentru casă și multe altele, Kaky.co.uk este mai mult decât un simplu marketplace – este o comunitate dinamică în care clienții devin vendori și vendorii devin clienți.

Cu o platformă intuitivă și ușor de utilizat, ne străduim să conectăm oamenii prin pasiunile și produsele lor preferate. O platforma nouă care explorează o lume a posibilităților la in UK. Kaky.co.uk!

Kaky.co.uk se află într-o continuă evoluție și își propune să ofere o experiență cât mai plăcută și accesibilă pentru toți utilizatorii săi.

În acest sens, ne concentrăm pe extinderea domeniilor disponibile pentru vânzători și cumpărători, astfel încât să acoperim o gamă cât mai largă de interese și produse.

Înscrierea este simplă și rapidă, oferindu-le utilizatorilor oportunitatea de a începe să vândă sau să cumpere în doar câteva pași simpli.

La Kaky.co.uk, ne angajăm să facilităm conexiunile între oameni și produsele lor preferate, oferind în același timp o platformă prietenoasă și ușor de navigat pentru toată lumea.

Pentru înscriere atât că Vânzător sau Client o puteți face direct apăsând acest link .

Următorul pas

Ce am facut noi?

Eforturile noastre pentru îmbunătățirea și optimizarea site-ului Kaky.co.uk au fost ample și meticuloase. Iată ce am făcut:

  • Am creat un design deosebit, modern, cu o pagină de start care atrage atenția și oferă o experiență plăcută utilizatorilor.
  • Împreună cu clientul, am stabilit structura meniului principal și a footerului pentru a asigura o navigare facilă și intuitivă.
  • Am început de la zero, de la achiziționarea domeniului în numele clientului, găzduirea site-ului și configurarea adreselor de e-mail personalizate, până la optimizarea SEO on-page pentru o vizibilitate mai mare pe motoarele de căutare.
  • Am dezvoltat șabloane pentru bloguri pentru a facilita postările regulate și ușor de gestionat.
  • Am inclus aspectele legale esențiale, cum ar fi Politica de Confidențialitate, Modulele de Cookies, Termenii și Condițiile, și am integrat link-uri obligatorii către instituțiile din România pentru conformitate legală.
  • Am instalat un certificat SSL pentru a asigura securitatea maximă a site-ului, ceea ce este crucial pentru încrederea și siguranța utilizatorilor.
  • Ne-am asigurat că site-ul se încarcă rapid, în sub 2 secunde, pe orice dispozitiv, deoarece știm că timpul de încărcare afectează semnificativ experiența utilizatorilor și încrederea acestora în site.

Toate aceste eforturi au fost menite să ofere clienților Kaky.co.uk o experiență de cumpărare fără griji, rapidă și plăcută, întărind astfel relația și încrederea în brand.

Deschidere si integrare pagina de social media:

 

Mai departe

Cu ce am venit in plus?

Ca agenție de web design, am adus o serie de elemente și servicii valoroase la proiectul Kaky.co.uk.

Iată cum am adăugat plus valoare:

Design atrăgător și intuitiv: Am creat un design unic și atrăgător pentru website-ul Kaky.co.uk, având în vedere nevoile și preferințele publicului țintă. Am prioritizat o experiență de utilizare ușoară și intuitivă, facilitând navigarea și accesul la informații esențiale.

Funcționalitate și interactivitate: Am implementat funcționalități interactive pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe Kaky.co.uk. Acestea includ opțiuni precum formulare de contact eficiente, instrumente de căutare avansate și integrarea cu rețelele de socializare pentru o partajare facilă a conținutului.

Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO): Am luat în considerare optimizarea pentru motoarele de căutare în procesul de dezvoltare a Kaky.co.uk, asigurându-ne că site-ul este ușor de găsit în căutările organice și obține o vizibilitate crescută pe internet.

Responsive design: Am garantat că website-ul Kaky.co.uk este optimizat pentru utilizare pe diferite dispozitive, oferind o experiență consistentă și plăcută utilizatorilor de pe desktopuri, tablete și telefoane mobile.

Suport și asistență post-lansare: Am furnizat suport și asistență continuă după lansarea Kaky.co.uk. Am fost disponibili pentru a răspunde la întrebări, a rezolva eventuale probleme tehnice și a ne asigura că site-ul funcționează eficient în timp.

Așa că, am adus un set complet de servicii și expertiză pentru a face din Kaky.co.uk o destinație online de succes și plăcută pentru clienți și vânzători deopotrivă.

 
 

 

 

Vă invităm să vizitați platforma Kaky.co.uk!

Proiectul nostru își propune să ofere o experiență completă și diversificată în lumea cumpărăturilor online. De la ghiduri practice până la soluții moderne pentru nevoile tale de zi cu zi, Kaky.co.uk este destinația ta de încredere pentru tot ce ai nevoie.

Nu uita să ne urmărești și pe rețelele sociale! Poți să ne găsești pe Facebook, unde vei găsi informații exclusive, promoții și multe alte surprize. Așteptăm cu nerăbdare să te avem alături de noi pe Kaky.co.uk și pe canalele noastre de socializare!

Client

Kaky.Co.Uk

Data

Aprilie 2024

Rol

Platfoma Vanzari