kubultor imagine site 1

Context Inițial

Despre client

Kubultor.com este o platforma online dedicata prestatorilor de servicii de orice fel, de la servicii medicale, web design, mecanici auto, saloane de infrumusetare, designeri de interior, practic orice prestator de servicii se poate inscrie pe aceasta platforma.

Pe de alta parte se pot inscrie si consumatorii de servicii sau clientii.

Te poti inscrie ca si prestator si client consumator de servicii pe Kubultor.com, conditie este sa ai doua adrese de e-mail diferite.

Kubultor.com a pornit de la ideea ca in plina criza Covid prestatorii de servicii au avut de suferit foarte mult, datorita faptului ca oamenilor le era frica sa ii primeasca in case pentru masuratori sau pentru diferite servicii pe care le prestau. 

Odata ajuns pe platforma kubultor.com, practic ai un Tablou de bord ( Dashboard ) unde poti sa iti afisezi un baner, adresa, date de contact, e-mail, site, telefon un de poti fi contactat de clienti.

De asemeni poti pune poze de la lucrari, din interiorul sediului, si tot felul de setari complexe. De exemplu, raza geografica pe care iti desfasori activitatea, daca lucrezi doar la sediu sau te deplasezi la client. 

Setari importante ar fi si faptul ca iti poti afisa serviciile, preturile, iar clientii isi pot face programare si pot plati in avans acele servicii, sau la sediu, toate setarile sunt posibile si toate „butoanele” sunt in tabloul de comanda.

Chat inclus in platforma unde poti stabili amanuntele cu eventualii clienti.

Clientii pot de asemeni sa scrie recenzii pentru serviciile oferite de prestatori.

Mai jos aveti cateva categorii pentru prestatori de servicii.

Auto |Servicii MedicaleHoteluri & Pensiuni| Constructii Civile  | Educatie | Fitness | Frumusete & Ingrijire PersonalaReparatii Servicii| Servicii Profesionale

Următorul pas

Ce am făcut noi?

Am pus prin intermediul platformei online www.kubultor.com mai multe categorii pentru pretatori de servicii. Am integrat în această plarforma dashboarduri ușor de urmărit atât pentru prestatorii de servicii cât și pentru clienții acestora.

Certificat SSL foarte important când ai magazin online. Clienții trebuie  aibă confortul achiziționării fără stres inutil.

Confirmarea automată a comenzii către client prin trimiterea e-mailului de confirmare.

Posibilitatea clientului de a alege modalitatea de plata în avans, online cu card sau PayPal.

Stabilirea comisionului din vânzări pentru administratorul platformei, pachetele de abonamente lunare. 

Posibilitatea pentru prestator dacă rămâne doar cu abonament sau dacă dorește și expună și vinde serviciile direct din platforma.

Slider modern în pagină de pornire.

Foarte important Filtru de căutare în pagină Home.

Posibilitatea pentru prestatori de a alege 2 luni de abonament gratuit pentru acomodare.

Anunțarea automată a acestora asupra faptului  abonamnetul expiră.

Deschidere și Integrare  pagini social media : Facebook | Instagram | Pinterest | 

Mai departe

Cu ce am venit în plus?

Platforma Kubultor.com este de departe cel mai complex site realizat de noi, datorită multitudinilor de setări.

 S-a venit cu propunerea de a adugă noi categorii de servicii, noi piețe. 

Posibilitatea ca un client  posteze un anunț, iar prestatorii de servicii care au domeniul respectiv de activitate și prestează serviciile pe acea zona geografică  primească mesaj automat  a apărut un posibil client. Posibilitatea de a-l oferta direct din platforma kubultor.

Promovarea produselor prin reclame astfel încât  ajungă în primele pagini din google prin crearea și integrarea în site a paginilor de Facebook Business, Instagram și Pinterest. 

Optimizare SEO pentru paginile existente e și cele noi.

Creare logo, iar  în subsol magazinul online are opțiunea  de a alege traducerea platformei în toate limbile în care are interes  vândă.

Postări săptămânale pe social media.

Postări de  bloguri care ajută la înbunatiatirea traficului pe magazinul online.

Încărcarea unui minim de documente necesare pentru contract direct din platformă.

 invităm  vizități acest site www.kubultor.com pentru a întra într-o platforma ușor de folosit, pentru promovare. Practic cu această platforma nu mai aveți nevoie de site. De asemeni puteți vizită paginile de Facebook atașate acestei platforme , Instagram ,  sau Pinterest.

Client

Kubultor

Data

Ian 2021

Rol

Platforma Servicii