poza leotexiasi

Context Initial

Despre client

Leotex Srl din Iasi este o companie fondata in 2006 care are ca principal obiec de activitate comertul cu ridicata al produselor textile, mai precis fire textile sau tesaturi.

Experiența de peste 16 de ani in acest domeniu ajuta clientii, in special industriasii din domeniul textil, producatorii de sosete, colanti, pulovere, dar si fabricile de confectii sau saloanele de design interior, sa aiba materii prime textile de calitate.

Ei sunt direct importatori de materii prime,  in functie de  nevoile fiecărui client în parte și inbunatateste constant numarul de articole de pe stoc. De aceea apar in portofoliul lor de clienti fire textile sau tesaturi, compozitii, sau culori noi sau cu proprietati deosebite.

Gama de produse este una foarte diversificată și ei vin în ajutorul clienților inclusiv cu servicii de consultanță.

Urmatorul pas 

Ce am făcut noi?

Am certificat  prin intermediul website-ului www.leotexiasi.ro toate articolele pe care le detineau in acel moment in depozit. Astfel, scopul principal a fost să descriem si sa etalam toate produsele existente pe categoriile respective.

Marea provocare a fost multitudinea de culori, compozitii si grosimi in special la firele textile pentru handmade, dar si tesaturile pentru draperii, care au latimi si culori diferite. Culorile atragatoare inbinate pe fundaluri bune au reusit sa transforme acest website în unul atractiv si usor de urmarit pentru utilizatori.

Mai departe

Cu ce am venit in plus?

Fiecare firma are obietivul de a se dezvolta, iar un site web asta trebuie sa faca, sa vina in intampinarea acestor provocari. 

S-a venit cu propunerea de a aduga in Meniul Principal la Articolele existente doua rubrici noi :  Utilaje Pentru Industria Textila si Just HandMade

Aceste doua categorii de produse  fiind si provocarea celor de la Leotex Srl pentru dezvoltarea pietei. 

In concluzie acest site www.leotexiasi.ro nu este gata, ca orice site sau afacere mereu trebuie inbunatatita, dezvoltata. In orice domeniu piata este dinamica si vine cu provocari noi si cu oportunitati pe masura. Va invitam cu drag sa descoperiti acest site din portofoliul nostru care ne face placere il prezentam.

Client

Leotex Srl

Data

Feb 2019

Rol

Site De Prezentare